Veure’ns les cares (2)

Què dieu? Que vau perdre l’oportunitat de conèixer-me? Que us hauria fet molta il·lusió veure que sóc encara més reflexiva del que us hauríeu imaginat?? No patiu, ha arribat la segona oportunitat. Si voleu anar a la platja aquest cap de setmana ha de ser a Sitges, que hi ha una fira molt xula.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.–.-.–.-.

Us prometo que després de la fira torno, és que és per culpa del pesat de sempre:el temps.

12 comentaris

Filed under Uncategorized

12 responses to “Veure’ns les cares (2)

  1. Ja fa uns dies que no et ‘veiem’ per aquí. A veure si és veritat que el temps et deixa tornar…

  2. M’agrada Sitges i fa temps que no m’hi passo, ho sigui que potser faré un cop de cap si em deixen…

  3. Ei, pinta molt bé! I per cert, enguany a on ens duràs de vacances?

  4. Estic lluny de Sitges, però és un poble fantàstic i les vegades que hi he anat sempre m’ho he passat bé i m’ha agradat molt. Desitjo que us vagi molt bé!

  5. Hola, Segueixo i comento justament als cinc mendos que hi ha aquí a dalt, i clar, de tant sentir-te, per fi m’he ompert de valentia i he entrat al teu bloc! Et segueixo! I a sobre vaig estar a la fira d’artesania de Sitges! Però ho he fet en l’ordre equivocat, primer t’havia de seguir i després anar a la fira,…. Bé, ja et llegiré que veig que el teu bloc és molt interessant. Salut!

    • Haha, quina gràcia!! Doncs nosaltres teníem la parada més maca, segur que t’hi vas fixar..! 🙂 Visita el Reflexionem-hi tant sovint com vulguis i no siguis tímid i digues el que vulguis! La veritat és que ara està immers en un període independentista, però això no és habitual. Tant puc parlar del gra que m’ha sortit a la cara com de l’última notícia que he llegit…ben mirat és un bloc ben estrany.

Deixa un comentari