De la comunitat de veïns a la independència

Imatge
              Si viviu en un edifici on no podeu deixar una bicicleta al garatge perquè els veïns us la roben, si veieu que a l’hora de pagar les despeses de la comunitat n’hi ha uns quants que sempre fan el morós, si us trobeu que hi ha un pany espatllat fa molt de temps que no hi ha manera d’arreglar i a sobre sentiu als replans com us critiquen (o fins i tot algun té la barra de dir-vos alguna cosa a l’ascensor) … no n’estareu una mica farts?
              El més lògic és que tingueu ganes d’anar a viure en una casa aïllada, on no us toquin la bicicleta, ni us estafin amb despeses comunes. Allà les crítiques us seran menys molestes, i si hi ha un pany que no funciona i no es canvia, sabreu que és només culpa vostra. Segurament hi haurà més despeses i tot us costarà una mica més, us hi haureu d’esforçar… però en uns quants anys aquesta nova llar us farà sentir molt orgullosos.
              Ha arribat el moment d’independitzar-nos! Dimarts 11 de setembre de 2012, a les 18.00 al passeig de Gràcia (ep, amb Gran Via) tindreu una nova oportunitat de veure’m, i desitjo que us costi molt i molt de trobar-me. Aquest any no m’ho perdo!
   -.-..-.-.-.-.–.-.-.–.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-..-.-.-.-.-.
              Perdoneu (elevat a la màxima potència). Mai havia abandonat tant el bloc! Com que no me’n puc refiar de les meves promeses no us prometo que tornaré aviat, tot i que així ho espero!
              Acabo de passar el corrector de Gmail i no reconeix “independència” ni “independitzar”. Això no pot ser….!! :S

5 comentaris

Filed under Uncategorized

5 responses to “De la comunitat de veïns a la independència

  1. ha arribat l’hora de la mudança! ja veurem com s’espavila la comunitat de veïns sense el veí ric….

  2. Esperem que un futur proper, el corrector admeti la ‘independència’, i que aquesta sigui una realitat.
    Té gràcia el fet que potser ens creuem a la manifestació i no sapiguem que som nosaltres.

  3. Tant de bo… però jo ho veig més com un matrimoni concertat a la força en els anys 70 (no hi havia divorci). Però si no hi ha “llei del divorci” caldrà inventar-la, oi? 😉

  4. Esperem que sigui així. Sortosament cada vegada hi ha més veïns que volen marxar a una nova casa.

  5. Sense ser un seguidor fidel a la “causa”, dintre d’un parell d’horetes marxaré cap a Barcelona per a participar de la festa. Salut!!

Deixa un comentari