Vive la différence!!!!

“El ser humano es extraordinario”, diuen els anuncis d’Aquàrius: tan capaços de construir una catedral amb materials reciclats com d’inventar el gas mostassa. A França van decidir passar tots els reis per la guillotina cridant “Liberté, égalité, fraternité” i ara tenen un president que es dedica a treure llibertats, a remarcar desigualtats i a crear de tot menys bon ambient.

Em fan una gràcia els polítics! Des dels seus despatxos, com feia Chaplin a “El gran dictador”, decideixen el futur del món, aliens totalment a la realitat. Convido al senyor Sarkozy a agafar una cadira plegable i passejar-se per aquests campaments que està desfent, parlar amb la gent, saber què els passa, negociar una adaptació al món en el que la resta vivim, no ho sé, però qualsevol cosa és millor que treure’s les puces de sobre. Si hi parla una mica encara farà algun amic, resulta que tots som humans.

I un cop França quedi neta de gitanos, quin serà el proper poble convidat a marxar?

2 comentaris

Filed under Uncategorized

2 responses to “Vive la différence!!!!

  1. Jaume

    Hem evolucionat gaire? Dius que a França van rodar caps, però mantenen una presidència amb els mateixos drets, o més, dels qui es van carregar…

    La història es repeteix. Depriments les paraules de la comissària europea… Si hagués estat un decret d’un president tercermundista… Tot per guanyar vots. A casa nostra també passa. De moment ha estat a Badalona….

    Com és que aquesta estratègia només es criminalitza amb els nazis, quan és més antiga que l’anar a peu?

  2. Visca Jaume! Pensem el mateix (fuf, em pensava que havia dit alguna tonteria, no hi havia manera que algú deixés un comentari…).

    Som tots uns animals. I aquell que proposa una crema d’Alcorans als EEUU?? I la proposta a Cervera de ser ciutat sense mesquites, i…ai Déu meu…!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s