Nova Coca-cola!

images

Dues nits sense dormir, volant a 10.000 metres i avorrida pel llarg viatge se’m va acudir agafar el menú. I allà entre una i altra oferta, m’esperava el descobriment d’una nova Coca-cola, la Coca-cola or!

DSC05455

11 comentaris

Filed under Uncategorized

11 responses to “Nova Coca-cola!

  1. Em fa vergonya, l’arxiu s’ha saltat el mes de febrer perquè no he publicat res, buaaa!! Aviat, nova entrada per comentar la pel·lícula “Oz”. Si us plau, no aneu a veure-la!

  2. i quin gust té la coca-cola or?

  3. Fa tres anys pel dinar de Nadal a casa vàrem fer una amanida amb encenalls d’or. Crec que també hi ha cava d’or.

    No deixa de ser una xorrada!

  4. Ai, jo també dec estar adormida perquè pensava que es tractava de diferenciar la coca-cola original de la baixa en calories (per cert, algú sap la diferència entre la light i la zero?).

    Però anem al tema: no pretendràs deixar anar això de les dues nits sense dormir i volar a 10.000 m i deixar-nos així, sense més pistes oi? Ooooiiiii???

    • Haha! La diferència entre la Coca-cola Zero i la Light*, t’ho dic jo que sóc una fan incondicional de la Coca-cola, és que una té la llauna d’un color i l’altra de l’altra, hihi. Les dues són igual de dolentes!!!!!! Com la Coca-cola de vidre de bar no hi ha res en aquest planeta!

      Pel que fa al viatge…ja fa com un mes, hihi, és que no tenia temps ni de penjar les 4 línies, i mira que vaig fer la foto a l’avió ja pensant el text. Vaig anar a Munich en plan executiva, anar i tornar només per veure una fira! Molt poc interessant, ho sé…

      *la veritable diferència és que una, la Light, en teoria té un gust diferent de l’original i l’altra, la Zero, en teoria té el mateix gust..en teoria! Les dues són sense sucre.

  5. Espero que la compressis i després la portessis a una botiga d’aquestes de ‘Compro Oro’. Segur que et guanyaves una calerons extres…

Deixa un comentari