Las chicas tontean con ls chicos malos pero se casan con los buenos

Las chicas tontean cn ls chicos malos xo se casan con los buenos - Ai, (sospir) acabo de veure el Lobezno, un altre cop. Media uns tres o quatre metres i al final de la pel•li... és broma, home, no penso revelar res! Recomanació per a aquells que hagueu vist X Men, X Men 2 i us hagin agradat però que gairebé vau plorar a la tercera de tristor de veure com podia ser TAN dolenta una pel•lícula de la mateixa sèrie... Doncs tranquils, pernils, aneu a veure-la sense por. Visca el Lobezno! Per cert, gràcies a en Màrius Serra, que en un article comparava les seves patilles amb les de l’heroi, descobreixo el següent: que “Wolverine” poc té a veure amb “Lobezno”, que un "wolverine" és un animal carnívor que en castellà es diu "glotón" i en català golut, i celebro, com l’escriptor, la traducció inexacta. Es veu que a Sud-Amèrica sí que li diuen "Glotón", en deuen haver vist algun, ells, suposo! Doncs vosaltres no heu de ser menys, us n’he enganxat un, dos, tres, més amunt. Curiós, oi? - Fotolog

Ai, (sospir) acabo de veure el Lobezno, un altre cop. Media uns tres o quatre metres i al final de la pel·•li… és broma, home, no penso revelar res! Recomanació per a aquells que hagueu vist X Men, X Men 2 i us hagin agradat però que gairebé vau plorar a la tercera de tristor de veure com podia ser TAN dolenta una pel·•lícula de la mateixa sèrie… Doncs tranquils, pernils, aneu a veure-la sense por.

Visca el Lobezno!

Per cert, gràcies a en Màrius Serra, que en un article comparava les seves patilles amb les de l’’heroi, descobreixo el següent: que “Wolverine” poc té a veure amb “Lobezno”, que un “wolverine” és un animal carnívor que en castellà es diu “glotón” i en català golut, i celebro, com l’’escriptor, la traducció inexacta. Es veu que a Sud-Amèrica sí que li diuen “Glotón”, en deuen haver vist algun, ells, suposo! Doncs vosaltres no heu de ser menys, us n’’he enganxat un, dos, tres, més amunt. Curiós, oi?

el 03 mayo 2009

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Las chicas tontean con ls chicos malos pero se casan con los buenos

 1. Calanuria el 09/05/2009

  com que no em reconeixes marieta???

  no fotis, no fotis!!! per què ho dius???

  per cert! tinc molta curiositat per aquestes novetats que expliques!! sí sí!!! quina emoció!!;)
  Taterp el 04/05/2009

  Home doncs a mi sí que m’hauria agradat algun llibre, però sense oblidar-me de les roses, és clar, que tampoc han de faltar!!! Jo és que, ho vull tot!!!

  En fi, un petonàs!!!

  Sandra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s