Amb Sant Guim

Amb Sant Guim - Boníssim, ja haureu sentit la notícia: l’alcalde d’un poble de la Segarra posa traves a l’associació que organitza el tradicional pessebre vivent, i amenaça a portar els Mossos. Els habitants d’aquest irreductible poblat diuen que ja prou que l’any passat es van quedar sense pessebre per les exigències de l’alcalde, que a veure si aquest any han de tornar a fer-li cas al desgraciat. Els mossos diuen que no impediran l’actuació encara que els ho mani l’alcalde (visca els Mossos!). Què demana l’alcalde? Havia posat nou condicions, de les quals els organitzadors en rebutgen tres: pagar un dipòsit per instal•lar escenes al carrer, un centenar d'entrades de regal i una aportació econòmica per les molèsties que puguin causar als veïns. Com és el poble? Hi ha 199 habitants, al pessebre vivent hi participen 300 figurants. Si busqueu per Internet informació sobre el poble trobareu que té un nucli medieval i que s’hi representa un pessebre vivent des de 1982 (2008-1982=26 anys). Rellegim les exigències de l’alcalde: - pagar un dipòsit? ja prou que deuen gastar-se amb decorats, i a canvi el turisme que deuen generar no anirà malament a l’alcalde... - un centenar d’entrades de regal? perquè vingui en Montilla a fer-se la foto?? - aportació econòmica per als veïns que molesten: perquè dels 200 habitants, segur que n’hi ha tres que no hi participen al pessebre, i és clar, se’ls ha de pagar la falta de pau. Em pregunto si a les festes de Gràcia l’Hereu es pren tants miraments... i això que el pessebre deu ser sorollós, i deu durar fins a les 3 de la matinada, segur! No sé, ja m’explicareu si és que té ganes de tocar el nas i treure’n alguna cosa a canvi o si és només perquè és un pessebre i això ja no s’estila. -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. I després m’expliqueu què faig fent fotologs quan tinc les factures, un treball i tres exàmens per fer...fuf. - Fotolog

Boníssim, ja haureu sentit la notícia: l’’alcalde d’’un poble de la Segarra posa traves a l’’associació que organitza el tradicional pessebre vivent, i amenaça a portar els Mossos. Els habitants d’’aquest irreductible poblat diuen que ja prou que l’’any passat es van quedar sense pessebre per les exigències de l’’alcalde, que a veure si aquest any han de tornar a fer-li cas al desgraciat. Els mossos diuen que no impediran l’’actuació encara que els ho mani l’’alcalde (visca els Mossos!).

Què demana l’’alcalde? Havia posat nou condicions, de les quals els organitzadors en rebutgen tres: pagar un dipòsit per instal•·lar escenes al carrer, un centenar d’entrades de regal i una aportació econòmica per les molèsties que puguin causar als veïns.

Com és el poble? Hi ha 199 habitants, al pessebre vivent hi participen 300 figurants. Si busqueu per Internet informació sobre el poble trobareu que té un nucli medieval i que s’’hi representa un pessebre vivent des de 1982 (2008-1982=26 anys).

Rellegim les exigències de l’’alcalde:
– pagar un dipòsit? Ja prou que deuen gastar-se amb decorats, i a canvi el turisme que deuen generar no anirà malament a l’’alcalde…
– un centenar d’’entrades de regal? perquè vingui en Montilla a fer-se la foto??
– aportació econòmica per als veïns que molesten: perquè dels 200 habitants, segur que n’’hi ha tres que no hi participen al pessebre, i és clar, se’’ls ha de pagar la falta de pau. Em pregunto si a les festes de Gràcia l’’Hereu es pren tants miraments… i això que el pessebre deu ser sorollós, i deu durar fins a les 3 de la matinada, segur!!

No sé, ja m’’explicareu si és que té ganes de tocar el nas i treure’’n alguna cosa a canvi o si és només perquè és un pessebre i això ja no s’’estila.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

I després m’’expliqueu què faig fent fotologs quan tinc les factures, un treball i tres exàmens per fer…fuf.

el 29 noviembre 2008

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Amb Sant Guim

 1. Calanuria el 29/11/2008

  sí sí, fes-li pressing! 😉
  Calanuria el 29/11/2008

  què vol dir que fas de pluma? maria dixit

  Doncs, que estava fent servir la “pluma” que és la càmera que veus a la foto. En comptes d’un trípode normal i corrent, té un braç que et permet fer altres tipus de moviments.

  Encara tinc agulletes!

  com li deia a la pili…aneu pensant en sa trobada filològica d’aquest nadal!!! 🙂
  Calanuria el 29/11/2008

  Sant Guim de Freixenet!!! ja sé de quin poble ens parles!!!

  i Maria…què fas fent fotologs, quan tens tantes coses a fer???? 😉
  Moskatec el 29/11/2008

  Caram, curiós.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s