Jo el mato!

 
Oi que l’heu vist? Aquell anunci en què arriba el fill de comprar “cereals, ous i mel” amb un paquet de cereals Chiquilín… i res més. La mare li diu: “Has comprat els cereals, els ous, la mel?” i el nen fa “Sí!”. I ella “I on són?”, i el nen té la barra de dir “Aquí!” amb un somriure bandarra. Llavors succeeix el més sorprenent de tot: la mare li riu la brometa “Hi, hi, hi!”. No ho puc entendre. Si el meu fill, nebot, nét, o qualsevol altre parentiu em fa això jo el mato. El mato o li foto un crit i li dic que faci el favor de donar mitja volta i anar a comprar el que li he demanat, que no només de cereals viu l’home!
 
A l’anunci li falta versemblança, allò que s’estudia en els cursos de literatura però que es veu que no s’explica en els de publicitat. Algú es pot creure una mare que riu quan el seu nen no li ha fet cas? Quan l’ha enviat amb un encàrrec i ha tornat amb la meitat? Jo ho arreglaria amb un simple canvi: que en la primera imatge, quan el nen deixa el patinet a terra, en comptes de patinet hi portés una bossa amb els ous i la mel, i llavors li fes la brometa a la mare com si no ho hagués comprat, demostrant així que s’ha fixat que els cereals contenen ous i mel. La mare, desorientada, veuria la bossa a l’entrada i entendria la intenció del fill, i llavors riuria la seva broma, perquè llavors la seva broma sí que tindria gràcia. Ai, no sé si em guanyaria la vida com a publicista, però almenys si l’anunci fos com dic no em posaria a renegar cada cop que el veiés!

10 comentaris

Filed under Uncategorized

10 responses to “Jo el mato!

 1. si et preocupa aquest estúpid anunci es que portes una vida molt feliç, no? xD

 2. Aquest és un anunci d’aquells que sempre em fan pensar: “fixat-hi be amb el que anuncien per a no comprar-ho mai”.
  Veig que no soc l’únic!

 3. Va en la línia dels de detergents: els nens vestidets de blanc immaculat rebolcant-se pel fang i la mare feliiiiiiiiç perquè els nanos s’ho estan passant bé. Jo també els permeto enllardar-se com a porcs, però quan porten l’equip reglamentari de robaesparracadaquetansemenfotcomquedi.

  Però ja veus com són les coses. El nen s’embruta = ai que mogut!. El nen compra els que li surt dels nassos = ai que eixerit!. La presidenta de la Diputació de Lleó gasta diners públics en tractaments de bellesa = ai que tremenda! Cony de país 😦

 4. jajaajaja jo vaig pensar el mateix l’altre dia jajajajaa. Dic sí… jo de menuda quan anava a comprar li porto a ma mare unes galletes enlloc del que m’havia demanat i surten les galletes volant! jajaja.

 5. No teniu pietat amb els nens amb iniciativa.

  El nen és molt repelent i l’anunci és dolent…, però estem parlant d’ell!!!

  • Sí, però no dels cereals, i això és un anunci, no una pel·li! Representa que hem de ser al súper i pensar: “Ui, que guais aquests cereals, són els de l’anunci! Tenen ous i mel!” i el que pensem és “Ui, els cerels de la mare idiota, jo no vull ser com ella!!!”

   És per portar-te la contrària, Tomàs, tens una miqueta de raó…

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s