Tercer parèntesi: El MAB

Sant Pere, diu la tradició, creia que no era digne de morir igual que Jesús, així que quan els romans van voler-lo crucificar va demanar que almenys el pengessin cap per avall. No sé per què aquesta creu invertida s’ha agafat com un símbol satànic o anticristià quan el que pensem els cristians és que és un símbol d’humilitat i fins i tot a la cadira del Papa (diu la Wikipèdia, jo no en tenia ni idea) hi apareix.
 
On també hi apareix és a la porta de l’església que visito sovint els diumenges, on algú l’ha acompanyat d’una frase que diu “La única que ilumina es la que arde”, així, en castellà, amb aquesta originalitat del segle XX i una signatura anarquista. Fa uns mesos la porta de Sant Vicenç de Sarrià va cremar literalment i va il·luminar una mica la plaça.
 
No us penseu que faré com la meva mare i em posaré a dir que el món està boig i que, pobres monjos (perquè és un monestir a més a més de santuari), que l’única cosa que fan és repartir entrepans i ajudar. Però bé, que no, que no us volia dir això, jo. El que us volia presentar era una noia (jo) al Fòrum de Barcelona dissabte a la nit contemplant admirada i atemorida el cartell del BAM d’aquest any. L’odi contra el Barça comença a manifestar-se com el que hi ha contra l’Església… algú va col·locar l’escut del Barça de cap per avall i de color blanc!!! El Mou està fent molt de mal…
 

10 comentaris

Filed under Uncategorized

10 responses to “Tercer parèntesi: El MAB

  1. Collonades, jo m’ho vaig passar molt bé al BAM

  2. Els dissenyadors gràfics van justets d’idees, amb aquest logo m’ha quedat clar… tot i així no ho interpreto com a odi al Barça, per fer això cal ser del Barça tal i com per fer una missa negra cal ser capellà cristià.

    • Jo tampoc ho interpreto com a odi al Barça, home, era per fer alguna reflexió i relació, i lligar dos temes en un… Però me’l miri per on me’l miri només hi veig l’escut… si no què és, un casc medieval??

  3. Òndia, no hi hauria caigut mai de la vida. Tinc unes qualitats innates per a la observació molt justetes 😦

    • Doncs mira, jo vaig arribar, vaig veure el cartell a banda i banda de l’escenari i vaig vèncer… vull dir, que vaig començar a donar-li voltes a aquesta entrada! Que vaig veure l’escut del Barça de seguida, vaja.Serà que aquell dia acabàvem de guanyar 5 a 0…., potser va ser una “lectura subliminal”

  4. Em sembla molt ben trobat per la teva part. Això et passa per anar amb els ulls ben oberts i amb els sentits alerta. O te’n vas adonar després d’unes quantes copes?

    L’escut del Barça de color blanc? Si veu això segons qui, es posa a plorar.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s