Esquitx

Aquí teniu, a part d’exàmens i redaccions i mitjanes, el motiu de la meva no renovació últimament en aquest bloc. No hi havia manera que em sortís res de bo, i finalment, voilà! Desitjo que us agradi.

Si algú en té ganes, dijous que ve fem una exposició tots els del taller, amb teca i molta penya de l’espardenya (que per cert, m’acabo de fer unes set vetes amb cintes grises…més mones!! Ara ja sé quin recorregut fan les vetes, així que si algú en vol unes personalitzades que m’ho demani!)

Perdoneu si esperàveu una reflexió, el temps per reflexionar comença divendres a la 13.30 quan acabi de treballar! YUPIE, visca les meves llargues vacances no remunerades…!!

2 comentaris

Filed under Uncategorized

2 responses to “Esquitx

  1. Com et vaig ahir, m'agrada molt i penso que la cinta(o el cordó) –perquè em refereixo a la imatge de l'article i no pas a les de les espardenyes– et pot donar (o fer?) molt de joc: amb un blau nit…Per cert, sàpigues que sóc besnét d'espardenyer que també feia de sagristà.bona nit; si no, aquest matí no sé pas com anirà… em temo que haurem de retardar els 20 punts…

  2. No sé pas qui aguantarà la reunió, jo he anat a celebrar el final de curs i fins ara (02.20)fent llistes i passant les notes de B3…i això que encara em quedarà B1 que és a Gavà….!! No es pot arribar a tot, ja porto dos dies anant-me'n a dormir a les tantes. Insisteixo, visca (visquen??) les vacances!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s