Poca teca i molt sabó

A ma mare li va tocar viure de ben a prop el problema de l’anorèxia. D’això ja fa uns anys, i no us penseu pas que la problemàtica era ella, però vaja, la qüestió és que ella sempre es queixa d’un anunci de Somatoline que posen molt per la telehttp://www.youtube.com/watch?v=dKWtyAQ8weY Fins i tot va escriure un dia a l’empresa i es va queixar perquè la noia que surt necessita una mica més de menjar, que se li marquen les costelles!!

Avui l’he acompanyat a la farmàcia (és que avui…ompliria tota una pàgina amb el que m’ha passat, un bon dimarts 13…) i com que abans havíem anat a la Sirena, doncs m’he quedat a fora fent de cangur al carro mentre ella era a dins comprant. Bé, la cosa ha estat que a l’aparador de la farmàcia hi havia aquest cartell que m’he afanyat a retratar per oferir-vos aquí en primícia.

Jo no sé si els homes dubteu a l’hora de veure la model, però les dones només heu de dirigir la mirada cap a les vostres cuixes i després cap a les de la model per saber que una de dues, o la foto està retocada i retallada pel Photoshop, o bé la noia que hi apareix necessita ingressar a una clínica, menjar més i usar menys Somatoline -total, un reductor de cel·lulitis! A mi em recorda els nens mal nutrits de l’Àfrica -i odio acabar així perquè sona a tòpic.

3 comentaris

Filed under Uncategorized

3 responses to “Poca teca i molt sabó

  1. A mi aquestes cametes em fan angúnia :S

  2. Ufff! És terrible… aix! M'ha fet venir esgarrifances, bé més que això, pell de gallina. No sé com dir-ho….En fi, petonets! I què t'ha assat avui dimarts 13? Va, va, explica'n-ho!Sandra

  3. Res, que tenia vaig anar a un curs de formació un mes abans… no era el 13 d'abril, era el 13 de maig…! Hi havia tot de gent allà reunida i per sort vaig preguntar, que sinó ja em veig jo allà preguntant "i tu quins nivells fas?" i l'altre fent cara de pòquer!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s