Cerques i recerques

Hi ha una opció a Google que fa que quan comences a escriure la paraula que vols buscar et va donant suggeriments. Jo no sé la resta de la població que té blocs, però la inspiració va i ve, i de vegades tens deu idees alhora i de vegades te’n quedes sense. Total, que moltíssimes vegades la meva inspiració ve de posar alguna paraula al Google, buscar alguna notícia, vaja, que no tot el que trobeu al Reflexionem-hi és producte d’una veritable inquietud interior… Avui la inspiració era tan poca que directament provava de posar una lletra al Google a veure què se m’oferia…i de cop m’ha cantat la Musa.

Atenció a les coses més buscades a Internet, una veritable radiografia de la nostra societat. Jo he fet la meva selecció… La meva preferida és la B.

Amb la A: Apple
Amb la B: Belén Esteban
Amb la C: Cinetube
Amb la D: Diccionari
Amb la E: Ebay
Amb la F: Facebook
Amb la G: Gran Hermano
Amb la H: Hotmail
Amb la I: Ikea
Amb la J: Jocs
Amb la K: Karlos Arguiñano
Amb la L: La Caixa
Amb la M: Messenger
Amb la N: Nespresso
Amb la O: ONCE
Amb la P: Pel·lícules
Amb la Q: QDQ
Amb la R: Ryanair
Amb la S: Spotify
Amb la T: Traductor
Amb la U: Universitat
Amb la V: Viquipèdia
Amb la W: Wikipedia
Amb la X: Xbox
Amb la Y:YouTube
Amb la Z: Zara

4 comentaris

Filed under Uncategorized

4 responses to “Cerques i recerques

  1. OOOOH!Amb la V: Valgamdeusenyor la B i la G! (encara que tampoc entenc què pretenen trobar en la N… en George Clooney en 3D? -calla, que encara ho provaré)

  2. HEHE, a mi m'agradaria…! En 3D i mida real..!!!!!

  3. De somnis també es viu!!! Jejejje.Mmmmm, és curiós la cultura que tenim…. jajaja! I el què busca la gent…De totes aquestes, m'he etretingut a contar les que he buscat jo: 8. Bé, paraules com facebook, hotmail i així no les conto pq no les busco al google, directament vaig a la pàgina que toca.En fi, salutacions!Sandra

  4. Jo al·lucino! Això és una cacaaaaa!!! Vaig deixar comentari i no s'ha publicat! :(Ja no recordo què et deia, només sé que em vaig entretenir a contar quines paraules havia buscat jo al google de les que tu cites i em sembla que eren 8 (sense contar hotmail, messenger ni aquestes coses que ja busco directament per la seva web). I mira que buscar la BE o el GH…. quina cultura tu!Ah! I també et deia qe de somnis tb es viu (en ref a Clooney) ;)!Petons i Bona setmaa Santa!Sandra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s