Vots, ideals i publicitat

Vots, ideals i publicitat - [i]“Els autobusos de Barcelona deixaran de lluir publicitat amb missatges ideològics o sobre creences individuals, o campanyes que busquin el debat social. (...) D'aquesta manera, únicament s'acceptaran campanyes publicitàries destinades a informar els ciutadans dels productes i serveis de consum oferts per empreses comercials , així com campanyes de publicitat institucional i de partits polítics que difonguin les seves activitats o demanin el vot en períodes electorals.” (europapress.cat)[/i] Així doncs, podrem veure un anunci de Corporación dermoestética oferint qualsevol retoc de la nostra fisonomia, un d'alguna clínica oferint diners pels nostres òvuls, podrem veure (durant la campanya electoral) els Ciutadans dient que són la mar de bilingües o un anunci del PP dient que “CataluÑa necesita más dinero” (entreu a la pàgina del PPC si no us ho creieu). Pot ser que estiguem d'acord o no amb aquests anuncis, que els considerem una vergonya o que ens costi reprimir els impulsos d'atacar-los mitjançant el llançament d'algun tomàquet... perquè els nostres ideals poden ser diferents als que hi apareixen. Però fins avui no he atemptat contra cap tanca publicitària, ni pòster a l'estació de metro o parada d'autobús, ni banderola del carrer. Ni tan sols els híper-masclistes d'Axe m'han dut a cometre un acte vandàlic. Alguns m'han molestat, sí, però hi ha gent per a tot i sobre gustos res escrit. Poden causar polèmica i ferir la nostra sensibilitat, però en aquest cas no passa res. Què és doncs el que els ha fet reaccionar? Ateus i catòlics barallant-se per un espai a l'autobús? Ho dubto molt, als que manen els és ben igual, encara que vulguin canviar el nom de les vacances de Nadal i Setmana Santa, si la gent creu en alguna cosa o en res, mentre segueixin tan manipulables com sempre. Què és doncs el que els ha molestat??? Evidentment la campanya contra l'impost de successions. Això sí que els pot fer perdre vots. - Fotolog

Els autobusos de Barcelona deixaran de lluir publicitat amb missatges ideològics o sobre creences individuals, o campanyes que busquin el debat social. (…) D’aquesta manera, únicament s’acceptaran campanyes publicitàries destinades a informar els ciutadans dels productes i serveis de consum oferts per empreses comercials , així com campanyes de publicitat institucional i de partits polítics que difonguin les seves activitats o demanin el vot en períodes electorals.” (europapress.cat)

Així doncs, podrem veure un anunci de Corporación dermoestética oferint qualsevol retoc de la nostra fisonomia, un d’alguna clínica oferint diners pels nostres òvuls, podrem veure (durant la campanya electoral) els Ciutadans dient que són la mar de bilingües o un anunci del PP dient que “CataluÑa necesita más dinero” (entreu a la pàgina del PPC si no us ho creieu). Pot ser que estiguem d’acord o no amb aquests anuncis, que els considerem una vergonya o que ens costi reprimir els impulsos d’atacar-los mitjançant el llançament d’algun tomàquet… perquè els nostres ideals poden ser diferents als que hi apareixen.

Però fins avui no he atemptat contra cap tanca publicitària, ni pòster a l’estació de metro o parada d’autobús, ni banderola del carrer. Ni tan sols els híper-masclistes d’Axe m’han dut a cometre un acte vandàlic. Alguns m’han molestat, sí, però hi ha gent per a tot i sobre gustos res escrit. Poden causar polèmica i ferir la nostra sensibilitat, però en aquest cas no passa res.

Què és doncs el que els ha fet reaccionar? Ateus i catòlics barallant-se per un espai a l’autobús? Ho dubto molt, als que manen els és ben igual, encara que vulguin canviar el nom de les vacances de Nadal i Setmana Santa, si la gent creu en alguna cosa o en res, mentre segueixin tan manipulables com sempre. Què és doncs el que els ha molestat??? Evidentment la campanya contra l’impost de successions. Això sí que els pot fer perdre vots.

el 09 noviembre 2009

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s