Desexclusivitats

Desexclusivitats - Avui en dia és molt difícil ser exclusiu. Si jo fos de la Jet Set estaria veritablement preocupada pel fenomen del que us vull parlar avui: que l’exclusivitat passa a ser objecte de desig de la classe “mitjana” i per tant accessible, i per tant desexclusiu de la nit al dia. Posem un exemple. La fabulosa polsera Pandora, evident mostra de la manca de gust i originalitat del comprador però clara prova del poder adquisitiu de la portadora. Preu polsera: uns 60 euros si és de plata, uns 1300 si és d’or. Granadures (ço és, “abalorios”): d’or de 140 a 200 euros o més, de plata entre 20 i 30 euros. ([b]http://www.mipulsera.com/Pulseras-Pandora-Y-Abalorios-Originales-Tienda-Especializada/Tienda-Mi-Pulsera-Pandora2.html[/b]) Aproximadament hi caben unes 20 granadures per polsera, depenent de la mida de la cadena. Us agraden les matemàtiques?? Primer van aparèixer als “Xinos”, després al carrer del Call, i de seguida tothom tenia una polsera “estil” Pandora. La caixera del súper té una polsera estil Pandora. La senyora de la neteja té una polsera estil Pandora. L’amiga que no arriba a final de mes té una polsera estil Pandora... i el colmo dels colmos, La Vanguardia ofereix una Polsera estil Pandora, signada per un Antoni Miró en evident decadència, ([b]http://www.lavanguardia.es/promociones/pulserazajira/[/b]) per només 0,90€!!!! Si jo fos la senyora de la Jet Set que es va gastar els quartos comprant l’exclusiva joia exigiria enèrgicament que em tornessin els quartos. - Fotolog

Avui en dia és molt difícil ser exclusiu. Si jo fos de la Jet Set estaria veritablement preocupada pel fenomen del que us vull parlar avui: que l’’exclusivitat passa a ser objecte de desig de la classe “mitjana” i per tant accessible, i per tant desexclusiu de la nit al dia.

Posem un exemple. La fabulosa polsera Pandora, evident mostra de la manca de gust i originalitat del comprador però clara prova del poder adquisitiu de la portadora. Preu polsera: uns 60 euros si és de plata, uns 1300 si és d’’or. Granadures (ço és, “abalorios”): d’’or de 140 a 200 euros o més, de plata entre 20 i 30 euros. (http://www.mipulsera.com/Pulseras-Pandora-Y-Abalorios-Originales-Tienda-Especializada/Tienda-Mi-Pulsera-Pandora2.html) Aproximadament hi caben unes 20 granadures per polsera, depenent de la mida de la cadena. Us agraden les matemàtiques??

Primer van aparèixer als “Xinos”, després al carrer del Call, i de seguida tothom tenia una polsera “estil” Pandora. La caixera del súper té una polsera estil Pandora. La senyora de la neteja té una polsera estil Pandora. L’’amiga que no arriba a final de mes té una polsera estil Pandora… i el colmo dels colmos, La Vanguardia ofereix una Polsera estil Pandora, signada per un Antoni Miró en evident decadència, (http://www.lavanguardia.es/promociones/pulserazajira/) per només 0,90€!!!!

Si jo fos la senyora de la Jet Set que es va gastar els quartos comprant l’’exclusiva joia exigiria enèrgicament que em tornessin els quartos.

el 12 octubre 2009

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Desexclusivitats

 1. Calanuria el 22/10/2009

  ara no sé si amb el teu comentari te n’estàs enfotent de mi o no……. però vaja……`jajajjaja

  com va tot??? 🙂
  Taterp el 13/10/2009

  A mi també em desagradava pel tema que la PORTA TOTHOM, però me la van regalar i la porto posada… Un petonet Marieta!

  Sandra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s