Pérfido Doofenshmirtz S.L.

Pérfido Doofenshmirtz S.L. - L’estiu és el que té, que pots passar-te tot un dia sencer sense fer una altra cosa que mirar la tele. Amb només prémer una tecla del comandament vas fent la roda a tots els canals de la TDT... fins que trobes alguna cosa interessant. Aquest estiu he descobert “Phineas y Ferb”. La podeu veure al Disney Channel a no sé quina hora o al You Tube quan vulgueu. Els ingredients són: dos germans avorrits que construeixen qualsevol cosa al jardí de casa, això sí, qualsevol cosa anormal i normalment gegantina. La construeixen en poc temps, sempre quan la seva mare és fora de casa i s’ha quedat de responsable la germana gran. La pobra adolescent sempre intenta convèncer la mare perquè torni a casa i vegi el que els seus germans han fet però mai hi és a temps. I això passa perquè la família té un ornitorinc que realment és un agent secret que ha d’aturar les maldats del Doctor Heinz Doofenshmirtz, que sempre inventa algun gadget (-eitor) per destruir alguna cosa. El resultat és que durant la baralla final entre Perry l’ornitorinc i el Doctor l’única cosa que es destrueix és el que Phineas i Ferb han construit aquell dia. La doble línia d’acció ja té prou suc, però a més a més la repetició d’esquemes en cada episodi aconsegueix un humor brillant. I no sé per què, és com quan mires els Simpsons i saps que el Homer es donarà tres cops seguits amb la mateixa porta i tot i així et fa gràcia. Hi ha petites variacions, però hi ha personatges que sempre diuen el mateix i encara fa gràcia. Us proposo la visió d’un capítol molt tendre!! Diguem que els esquemes varien una mica però compto amb la vostra intel•ligència per entendre el canvi en el capítol d’avui...(és dels pocs que és doble, només 20 minutets... doneu-los una oportunitat, US AGRADARAN(llegiu aquestes dues últimes paraules com sabeu, filòlegs...)) http://www.youtube.com/watch?v=tCqG7OvTFiM http://www.youtube.com/watch?v=zXjXMdgGGPw&feature=related - Fotolog

L’’estiu és el que té, que pots passar-te tot un dia sencer sense fer una altra cosa que mirar la tele. Amb només prémer una tecla del comandament vas fent la roda a tots els canals de la TDT… fins que trobes alguna cosa interessant. Aquest estiu he descobert “Phineas y Ferb”. La podeu veure al Disney Channel a no sé quina hora o al You Tube quan vulgueu.

Els ingredients són: dos germans avorrits que construeixen qualsevol cosa al jardí de casa, això sí, qualsevol cosa anormal i normalment gegantina. La construeixen en poc temps, sempre quan la seva mare és fora de casa i s’’ha quedat de responsable la germana gran. La pobra adolescent sempre intenta convèncer la mare perquè torni a casa i vegi el que els seus germans han fet però mai hi és a temps. I això passa perquè la família té un ornitorinc que realment és un agent secret que ha d’’aturar les maldats del Doctor Heinz Doofenshmirtz, que sempre inventa algun gadget (-eitor) per destruir alguna cosa. El resultat és que durant la baralla final entre Perry l’’ornitorinc i el Doctor l’única cosa que es destrueix és el que Phineas i Ferb han construït aquell dia.

La doble línia d’’acció ja té prou suc, però a més a més la repetició d’’esquemes en cada episodi aconsegueix un humor brillant. I no sé per què, és com quan mires els Simpsons i saps que el Homer es donarà tres cops seguits amb la mateixa porta i tot i així et fa gràcia. Hi ha petites variacions, però hi ha personatges que sempre diuen el mateix i encara fa gràcia.

Us proposo la visió d’’un capítol molt tendre!! Diguem que els esquemes varien una mica però compto amb la vostra intel•·ligència per entendre el canvi en el capítol d’’avui…(és dels pocs que és doble, només 20 minutets… doneu-los una oportunitat, US AGRADARAN (llegiu aquestes dues últimes paraules com sabeu, filòlegs…))


el 30 September 2009

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s