You know your name, BAR-CE-LO-NA

You know your name, BAR-CE-LO-NA - Aquesta va ser la millor cançó del concert, l’única que vaig poder cantar perquè a les pantalles sortia la lletra de la tornada, visca l’inventor del karaoke. Preciosa, em va encantar des del primer moment, no l’havia sentit mai....OH OH! <A href="http://www.musicstarx.com/videos/video-y-letra-de-unknown-caller-u2-en-vivo-en-barcelona-2009/" rel="nofollow noindex external">http://www.musicstarx.com/videos/video-y-letra-de-unknown-caller-u2-en-vivo-en-barcelona-2009/</A> -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. Go, shout it out, rise up Oh, oh Escape yourself, and gravity Hear me, cease to speak that I may speak Shush now Oh, oh Force quit and move to trash .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.- Restart and re-boot yourself You're free to go Oh, oh Shout for joy if you get the chance Password, you, enter here, right now Oh, oh You know your name so punch it in Hear me, cease to speak that I may speak Shush now Oh, oh Then don't move or say a thing -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. I sí, hi vaig anar, vaig pagar 35 euros i vaig seure en un lloc de 120 (o por ahí) superbensituada. Era l’única del meu voltant que badallava i no se sabia les lletres de les cançons, però va ser xulo igualment (no hi ha ningú que superi el 30 de març de 2008 al Liceu...) -.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.- Ara en Bono, en Bruce i el cantant de Coldplay es barallen a veure qui se sent més barceloní... ai, nois, per saber què és això ja heu fet tard. S’ha d’haver nascut aquí. - Fotolog

Aquesta va ser la millor cançó del concert, l’única que vaig poder cantar perquè a les pantalles sortia la lletra de la tornada, visca l’’inventor del karaoke. Preciosa, em va encantar des del primer moment, no l’’havia sentit mai….OH OH!

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

Go, shout it out, rise up
Oh, oh
Escape yourself, and gravity
Hear me, cease to speak that I may speak
Shush now
Oh, oh
Force quit and move to trash
.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.–.-.-.-.-
Restart and re-boot yourself
You’re free to go
Oh, oh
Shout for joy if you get the chance
Password, you, enter here, right now

Oh, oh
You know your name so punch it in
Hear me, cease to speak that I may speak
Shush now
Oh, oh
Then don’t move or say a thing
-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

I sí, hi vaig anar, vaig pagar 35 euros i vaig seure en un lloc de 120 (o por ahí) superbensituada. Era l’única del meu voltant que badallava i no se sabia les lletres de les cançons, però va ser xulo igualment (no hi ha ningú que superi el 30 de març de 2008 al Liceu…)

-.–.-.-.-.-.-.-.-.-.-.–.-.-.-.-.-.-

Ara en Bono, en Bruce i el cantant de Coldplay es barallen a veure qui se sent més barceloní… ai, nois, per saber què és això ja heu fet tard. S’’ha d’’haver nascut aquí.

el 03 julio 2009

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “You know your name, BAR-CE-LO-NA

 1. Taterp el 10/07/2009

  Quina enveja, Maria!

  A mi també m’hauria agradat, però els calers que fan falta per un event així costa de tenir-los a vegades… ja vaig tenir sort de poder anar al Bruce… En fi, senyoreta que passi un bon estiu vostè!

  Sandra
  Calanuria el 06/07/2009

  caram tu, al concert d’U2! deuria ser impressionant, no??

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s