We need a change

We need a change - No sé pas per què aquest anunci m’agrada tant: http://www.youtube.com/watch?v=-OXv_EZ_uXo&feature=related fa temps que volia fer-ne un fotolog, i com que les idees fotologueres es van acumulant, una darrere l’altra, com els pals dels remuntadors que ningú no fa anar (és que amb aquesta calor s’enyora una mica la neu, oi?), ara toca parlar d’un altre tema que fa temps que em ronda: la nova campanya del PSC. Segur que n’heu vist les banderoles, són aquelles vermelles amb la cara dibuixada en blanc i negre de Berlusconi, de Bush o d’Aznar (a cenar, que deia el meu germà). Doncs bé, jo com a bona conductora sempre havia vist les banderoles de reüll, i sols arribava a llegir allò de “Ells ens han posat en aquesta crisi” o alguna cosa semblant, que diuen, i, no vaig fer cas del meu professor de cinema de la universitat, que no es cansava mai de dir que els bons, excepte Batman i El Zorro, van de blanc, i els dolents de negre. Seguint aquest exemple era d’esperar que la banderola vermella fos socialista, la blava del PP i la verda dels Verds, que després espero que es facin tota la roba reciclant aquestes banderoles, i les cortines de la dutxa, i la funda pel sofà del jardí, i que el que sobri se l’empassin amb una llesca de pa amb tomàquet, que passa millor. Espereu, que em desvio del tema. Deia, que pensava que qui ens havia posat en aquesta crisi devien ser els socialistes, i que per tant la campanya era de qualsevol altre partit, i fins i tot el primer cop que vaig veure el Berlusconi em vaig plantejar si no aniria jo errada i resultava que a Itàlia hi havia govern “vermell”. Doncs no, l’anunci és del PSC i en Berlusconi és tan conservador com aparentment, vida privada a part, semblava. I llavors per què em devia jo confondre??? Qui ens ha ficat en aquesta crisi?? Ai, no sé, no governaven els socialistes quan vam començar, el poble, a parlar de crisi? No era el govern vermell qui a l’inici evitava usar la paraula prohibida (crisi) per parlar de la nostra situació econòmica??? Flipo. I bé, el que em sembla més greu no és que no reconeguin que la cosa va començar a anar malament quan ells eren al govern, sinó que a sobre vulguin tirar la culpa als altres. Perquè tothom que hagi estudiat una mica d’història sabrà que el sistema capitalista ja ho té, això de fer pujades i baixades, que el crack del 29 no va ser res més que una crisi com la nostra. Que tothom sap que l’economia, i sobretot si el problema no és exclusiu de l’estat en el que vivim (de moment), està per sobre de polítics i polítiques (i no em refereixo a les senyores). Que tothom sap, o hauria de saber que ningú és culpable de la nostra situació econòmica... però sí de les mesures que s’han pres des que vivim en aquesta situació, i que si hi ha hagut mesures mal mesurades no és pas a causa de l’Aznar (que altres coses va fer malament, l’homenet del bigotet). - Fotolog

No sé pas per què aquest anunci m’agrada tant:

fa temps que volia fer-ne un fotolog, i com que les idees fotologueres es van acumulant, una darrere l’’altra, com els pals dels remuntadors que ningú no fa anar (és que amb aquesta calor s’’enyora una mica la neu, oi?), ara toca parlar d’’un altre tema que fa temps que em ronda: la nova campanya del PSC.

Segur que n’’heu vist les banderoles, són aquelles vermelles amb la cara dibuixada en blanc i negre de Berlusconi, de Bush o d’’Aznar (a cenar, que deia el meu germà). Doncs bé, jo com a bona conductora sempre havia vist les banderoles de reüll, i sols arribava a llegir allò de “Ells ens han posat en aquesta crisi” o alguna cosa semblant, que diuen, i, no vaig fer cas del meu professor de cinema de la universitat, que no es cansava mai de dir que els bons, excepte Batman i El Zorro, van de blanc, i els dolents de negre. Seguint aquest exemple era d’’esperar que la banderola vermella fos socialista, la blava del PP i la verda dels Verds, que després espero que es facin tota la roba reciclant aquestes banderoles, i les cortines de la dutxa, i la funda pel sofà del jardí, i que el que sobri se l’’empassin amb una llesca de pa amb tomàquet, que passa millor. Espereu, que em desvio del tema. Deia, que pensava que qui ens havia posat en aquesta crisi devien ser els socialistes, i que per tant la campanya era de qualsevol altre partit, i fins i tot el primer cop que vaig veure el Berlusconi em vaig plantejar si no aniria jo errada i resultava que a Itàlia hi havia govern “vermell”.

Doncs no, l’anunci és del PSC i en Berlusconi és tan conservador com aparentment, vida privada a part, semblava. I llavors per què em devia jo confondre??? Qui ens ha ficat en aquesta crisi?? Ai, no sé, no governaven els socialistes quan vam començar, el poble, a parlar de crisi? No era el govern vermell qui a l’’inici evitava usar la paraula prohibida (crisi) per parlar de la nostra situació econòmica??? Flipo.

I bé, el que em sembla més greu no és que no reconeguin que la cosa va començar a anar malament quan ells eren al govern, sinó que a sobre vulguin tirar la culpa als altres. Perquè tothom que hagi estudiat una mica d’’història sabrà que el sistema capitalista ja ho té, això de fer pujades i baixades, que el crack del 29 no va ser res més que una crisi com la nostra. Que tothom sap que l’’economia, i sobre tot si el problema no és exclusiu de l’’estat en el que vivim (de moment), està per sobre de polítics i polítiques (i no em refereixo a les senyores). Que tothom sap, o hauria de saber que ningú és culpable de la nostra situació econòmica… però sí de les mesures que s’’han pres des que vivim en aquesta situació, i que si hi ha hagut mesures mal mesurades no és pas a causa de l’’Aznar (que altres coses va fer malament, l’’homenet del bigotet).

el 20 May 2009

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “We need a change

 1. Aranel_eowyn el 20/05/2009

  Stereo Lies, We need a change
  Always the same, i’ts boring
  this is always dark
  ItŽs boring
  ItŽs time to change
  We need a change
  I think like you
  money give, money do
  what are you doing?
  follow me and IŽll follow you
  follow me, follow you
  hey, I like my horse
  IŽm just like everybody else
  thatŽs just the problem
  I had enough
  I ask you a better place, better, better place
  why the pain
  you understand?
  look what youŽve done
  well I havenŽt done at all…yet

  -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

  M’obsessiona, la lletra, la música, les imatges, la idea…! Sant You Tube i el Bon Internet diuen que no sóc l’única
  Taterp el 20/05/2009

  Un i altres, unacolla de pàmfils. Ara, jo no sé si sabria fer-ho millor o pitjor! Jjajajjaja.

  Bon text, m’ha agradat!

  Salut companya!

  Sandra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s