Vive la France (groga)

Vive la France (groga) - Ara el Tour de França, que perdoneu la meva ignorància, pensava que passava només per França, ens arriba a Barcelona. Diguem que en Maragall va tenir unes Olimpíades, el Clos el Fórum i l’Hereu el Tour de França. Anem millorant, és evident. Ara ens toca, a tots els barcelonins, anar pel carrer amb samarretes [b]grogues[/b], un dia laborable, eh, amb cartolines de color [b]groc[/b], i si pot ser, muntats al Bicing que convenientment durà adhesius de color [b]groc[/b]. D’aquesta manera l’hereu dels nostres ingressos s’assegura que: no hi haurà cares llargues a causa de la crisi (des de l’època Romana que els nostres líders ofereixen espectacle al poble en moments difícils), que es crearan nous llocs de treball (com el d’adhesivador professional de Bicing pel Tour de França 09) propiciant la davallada de l’atur, i que no hi haurà cap despesa inútil en aquesta època d’ajustada general de cinturó (bé, això dels adhesius al Bicing penseu que serà el que totes les televisions del món filmaran, i quedarà TAN MACO...!) De cara al món els barcelonins quedarem espectaculars, ben bé idiotes. Cal que fem cas sempre als nostres polítics? Benvinguts els ciclistes, francesos i mitjans de comunicació. Potser algú veient la nostra realitat vindrà a treure’ns d’aquest malson. Us deixo amb unes imetges del Tour a París l’any passat, perquè veieu el públic parisenc vestit de color... (veieu-ho vosaltres mateixos) http://www.youtube.com/watch?v=JkMpmQQTP5Y - Fotolog

Ara el Tour de França, que perdoneu la meva ignorància, pensava que passava només per França, ens arriba a Barcelona. Diguem que en Maragall va tenir unes Olimpíades, el Clos el Fórum i l’’Hereu el Tour de França. Anem millorant, és evident.

Ara ens toca, a tots els barcelonins, anar pel carrer amb samarretes grogues, un dia laborable, eh, amb cartolines de color groc, i si pot ser, muntats al Bicing que convenientment durà adhesius de color groc. D’aquesta manera l’’hereu dels nostres ingressos s’’assegura que: no hi haurà cares llargues a causa de la crisi (des de l’època Romana que els nostres líders ofereixen espectacle al poble en moments difícils), que es crearan nous llocs de treball (com el d’’adhesivador professional de Bicing pel Tour de França 09) propiciant la davallada de l’’atur, i que no hi haurà cap despesa inútil en aquesta època d’’ajustada general de cinturó (bé, això dels adhesius al Bicing penseu que serà el que totes les televisions del món filmaran, i quedarà TAN MACO…!) De cara al món els barcelonins quedarem espectaculars, ben bé idiotes. Cal que fem cas sempre als nostres polítics?

Benvinguts els ciclistes, francesos i mitjans de comunicació. Potser algú veient la nostra realitat vindrà a treure’’ns d’’aquest malson.

Us deixo amb unes imatges del Tour a París l’’any passat, perquè veieu el públic parisenc vestit de color… (veieu-ho vosaltres mateixos) http://www.youtube.com/watch?v=JkMpmQQTP5Y

el 29 abril 2009

Anuncis

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Vive la France (groga)

  1. Taterp el 01/05/2009

    Bona, bona aquesta reflexió! No he vist el vídeo pq no tinc temps, tinc massa feina per fer (tot i que molt poques ganes de fer-la). Si et vesteixes tota de groc, jo vull una foto :P! Jo, ja et dic ara, que no m’hi vestiré pas pq no m’agrada gens el color groc per la roba de vestir!

    Salut!!!

    Sandra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s