Conflictes

Conflictes - A la dreta els mossos, a l’altra els estudiants. Uns segueixen les ordres que els han donat, vull pensar que intenten fer-ho de bones (ja sabeu que jo sempre defenso la policia), fins que uns quants esbojarrats provoquen algun problema que ells només saben solucionar d’una manera. Treuen la porra. Els altres porten mesos tancats, intentant que la seva veu arribi a convèncer els qui manen que això de Bolonya està molt mal muntat, després els envien els mossos i comencen a veure com tot s’acaba, impotents. Llavors hi surt la ràbia. I què voleu que us digui, que els entenc a tots dos, perquè sí que segurament dins la policia hi ha algun cregut violent amb ganes de sarau, però també a algun estudiant li mola això de picar-se i llavors fer-se la víctima. Que crec que si algú ha actuat malament és algú de més amunt, algú que va decidir enviar els mossos oblidant que aquells que s’havien tancat a la universitat no eren una colla de bojos sense cervell sinó estudiants universitaris que pensen, i per això, es queixen. Que si algú és culpable és qui no va saber trobar una actuació més diplomàtica, que no va saber negociar, que no va saber demanar consell a algú que en sabés més que ell per resoldre aquest conflicte. - Fotolog

A la dreta els mossos, a l’’altra els estudiants.

Uns segueixen les ordres que els han donat, vull pensar que intenten fer-ho de bones (ja sabeu que jo sempre defenso la policia), fins que uns quants esbojarrats provoquen algun problema que ells només saben solucionar d’’una manera. Treuen la porra.

Els altres porten mesos tancats, intentant que la seva veu arribi a convèncer els qui manen que això de Bolonya està molt mal muntat, després els envien els mossos i comencen a veure com tot s’’acaba, impotents. Llavors hi surt la ràbia.

I què voleu que us digui, que els entenc a tots dos, perquè sí que segurament dins la policia hi ha algun cregut violent amb ganes de sarau, però també a algun estudiant li mola això de picar-se i llavors fer-se la víctima. Que crec que si algú ha actuat malament és algú de més amunt, algú que va decidir enviar els mossos oblidant que aquells que s’’havien tancat a la universitat no eren una colla de bojos sense cervell sinó estudiants universitaris que pensen, i per això, es queixen. Que si algú és culpable és qui no va saber trobar una actuació més diplomàtica, que no va saber negociar, que no va saber demanar consell a algú que en sabés més que ell per resoldre aquest conflicte.

el 26 March 2009

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Conflictes

 1. Calanuria el 26/03/2009

  la veritat és que quan vaig veure les imatges per la tele vaig flipar!… (semblaven d’altres temps… trist tot plegat…

  i sí, el musical va ser una canya! estava quasi bé tot adaptat al castellà tot i que les tornades més mítiques les mantenien en anglès. Aviam quan sortim de farra i assagem els passos que crec q vaig aprendre… ehehhehe
  Taterp el 26/03/2009

  Totalmnt d’acord!!!

  Ostres!!! La imatge que has posat era un pòster a l’IES on vaig fer les pr`ctiques del CAP. Un petonàs!

  Sandra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s