De peixos i cabres

De peixos i cabres - La Núria m’ha provocat aquest fotolog, pretenia ser una resposta... però vet aquí que he suposat que no m’hi cabria tot, i que ja tocava renovar. La cosa va de: quant de Peixos corre per la meva personalitat i quant d’Àries (discussió recorrent amb la Núr, de raça ària Peixos (total per haver nascut 17 dies abans que jo). En negreta del que no em sento gens identificada: -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Peixos: Personalitat: intuïtius, meditatius, religiosos, pietosos, caritatius, impressionables, [b]sacrificats[/b]. Defectes: passius, es deixen portar pels altres, per la inèrcia. Professions: [b]mariners, infermers,[/b] escriptors, [b]metges,[/b] artistes. Amor: Amb la persona indicada s’entreguen totalment sense por al fracàs, els resulta fonamental mantenir una relació estable. Necessiten expressar els seus sentiments i se senten ferits si la seva parella no parla i expressa la seva emotivitat. Sacrificats, molt pendents de la relació. Àries: Personalitat: actius, [b]desperts[/b] (rrggg...zzz...), decidits, entusiastes, [b]combatius[/b], creixen davant les dificultats. Defectes: impulsius, inconstants, [b]agressius[/b], impacients, imprevisors, [b]temeraris[/b]. Professions: [b]directors[/b], pioners, [b]militars[/b], i totes les relacionades amb la metal•lúrgia, [b]indústria, etc[/b]. També obrers de treballs “durs”. Amor: passionals, quan s’enamoren el seu amor és veritable, sense límits. Afectuosos, [b]detallistes, sorprenen la seva parella amb regals inesperats[/b]. Se sent còmode amb el matrimoni però necessita espai propi. -.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- Amb aquestes descripcions tothom es pot sentir peixos i àries alhora. Qui sóc? On ta vaig? D'on ta vinc? :S -.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.- I el Fotolog ja parla català, del que descobreix una escoltant la ràdio... - Fotolog

La Núria m’’ha provocat aquest fotolog, pretenia ser una resposta… però vet aquí que he suposat que no m’’hi cabria tot, i que ja tocava renovar.

La cosa va de: quant de Peixos corre per la meva personalitat i quant d’’Àries (discussió recorrent amb la Núr, de raça ària Peixos (total per haver nascut 17 dies abans que jo).

En negreta del que no em sento gens identificada:

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Peixos:

Personalitat: intuïtius, meditatius, religiosos, pietosos, caritatius, impressionables,sacrificats.

Defectes: passius, es deixen portar pels altres, per la inèrcia.

Professions: mariners, infermers, escriptors, metges, artistes.

Amor: Amb la persona indicada s’entreguen totalment sense por al fracàs, els resulta fonamental mantenir una relació estable. Necessiten expressar els seus sentiments i se senten ferits si la seva parella no parla i expressa la seva emotivitat. Sacrificats, molt pendents de la relació.

Àries:

Personalitat: actius, desperts (rrggg…zzz…), decidits, entusiastes, combatius, creixen davant les dificultats.

Defectes: impulsius, inconstants, agressius, impacients, imprevisors, temeraris.

Professions: directors, pioners, militars, i totes les relacionades amb la metal•lúrgia,indústria, etc. També obrers de treballs “durs”.

Amor: passionals, quan s’enamoren el seu amor és veritable, sense límits. Afectuosos,detallistes, sorprenen la seva parella amb regals inesperats. Se sent còmode amb el matrimoni però necessita espai propi.

-.-.-.-.-.-.–.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

Amb aquestes descripcions tothom es pot sentir peixos i àries alhora. Qui sóc? On ta vaig? D’on ta vinc? :S

-.-.-.-.-.-.-.-.–.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-

I el Fotolog ja parla català, del que descobreix una escoltant la ràdio…

el 25 febrero 2009

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s