Modernismes

Modernismes - Diuen que no vivim una època de canvis, sinó un canvi d’època. I és ben veritat, jo cada dia flipo més. Ahir a la nit vaig jugar a la “Play” que els reis van portar a casa els meus nebots, i vaig flipar. Jo quan de petita jugava a un joc d’ordinador tot era molt cutre, no sé, recordo un joc de tennis que m’encantava, els jugadors semblaven Pini Pons i els que recollien les pilotes feien un soroll molt graciós (titititititi) quan bellugaven. Això sí, era “súper real” perquè hi havia una veu que et cantava els “outs” i “nets”, i fins i tot un públic que aplaudia. El joc d’ahir, de futbol, vist de lluny semblava el partit del dia de TV3. No només els gràfics eren im-pressionants (els jugadors tenien la cara d’ells mateixos), també hi havia un comentarista! Lo vaig flipar...nengs. El meu pare quan menjava pollastre primer havia de matar el gall. Jo agafo una safata de carn blanca d’un prestatge del súper... però he fet cua en una cabina de telèfons, cosa que suposo que ja moltes personetes no deuen saber ni què és. Algun dia els meus nebots explicaran que de petits havien d’agafar un comandament per poder jugar a la consola. Altres coses que fan pensar que ja vivim al futur: la Wii (qui en tingui que em convidi...), les pantalles tàctils (mireu CSI, i després els Iphones, d’aquí a cuatre dies tots farem com en Tom a Minority Report), els radars a les autopistes (the big brother is watching you...), l’Street View del Google Maps (passeja’t per la ciutat des de casa), l’Skype o succedanis (ho he descobert tard, ho sé, però és la canya...), buf. Voleu que us acabi d’espantar? Ja fa una dècada que vivim al segle XXI. - Fotolog

Diuen que no vivim una època de canvis, sinó un canvi d’’època. I és ben veritat, jo cada dia flipo més. Ahir a la nit vaig jugar a la “Play” que els reis van portar a casa els meus nebots, i vaig flipar. Jo quan de petita jugava a un joc d’’ordinador tot era molt cutre, no sé, recordo un joc de tennis que m’encantava, els jugadors semblaven Pini Pons i els que recollien les pilotes feien un soroll molt graciós (titititititi) quan bellugaven. Això sí, era “súper real” perquè hi havia una veu que et cantava els “outs” i “nets”, i fins i tot un públic que aplaudia. El joc d’’ahir, de futbol, vist de lluny semblava el partit del dia de TV3. No només els gràfics eren im-pressionants (els jugadors tenien la cara d’’ells mateixos), també hi havia un comentarista! Lo vaig flipar…nengs.

El meu pare quan menjava pollastre primer havia de matar el gall. Jo agafo una safata de carn blanca d’’un prestatge del súper… però he fet cua en una cabina de telèfons, cosa que suposo que ja moltes personetes no deuen saber ni què és. Algun dia els meus nebots explicaran que de petits havien d’’agafar un comandament per poder jugar a la consola.

Altres coses que fan pensar que ja vivim al futur: la Wii (qui en tingui que em convidi…), les pantalles tàctils (mireu CSI, i després els Iphones, d’aquí a cuatre dies tots farem com en Tom a Minority Report), els radars a les autopistes (the big brother is watching you…), l’’Street View del Google Maps (passeja’t per la ciutat des de casa), l’’Skype o succedanis (ho he descobert tard, ho sé, però és la canya…), buf. Voleu que us acabi d’’espantar? Ja fa una dècada que vivim al segle XXI.

el 11 enero 2009

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Modernismes

 1. Aranel_alba el 12/01/2009

  Jo sí que vaig endarrerida amb els modernismes aquests que expliques… algunes coses que cites no sé ni què són!

  Feia temps que no entrava al flog i no et podia escriure… però et llegeixo!!

  Una abraçada bonica!
  Moskatec el 11/01/2009

  Hahaha! Dues observacions:

  UNA: Potser ets tu que no t’acabes d’adaptar a les noves tecnologies, no?

  LA QUE FA DOS: Nogensmenys, jo tampoc no havia sentit a parlar de l'”ou de mamut”. Bona traducció, per cert!
  Aranel_eowyn el 11/01/2009

  I no diguem els modernismes a les xuxes!! Arribo a casa i tots llepaven una espècie de bola blanquiverda asquerosa… “És un ou de mamut” Em van dir… “ah, jo pensava que els mamuts eren mamífers”, i llavors mon germà em diu que “ou” era millor que dir “cojón” que era el que els altres nens deien…. ECS! I es veu que també hi ha una cosa estreta i llarga… EEEECS! “que no, que allò és la trompa!” ia, ia…

  Busqueu “Cojón de mamut” al google… Hauria fet un fotolog però se m’havien avançat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s