Cau

Cau - Quan naixem a alguns barcelonins se’ns implanta un xip amb descàrregues elèctriques que van a parar al cervell, just al lloc on hi ha l’amor per la nostra ciutat. Evidentment el xip no està subvencionat per l’ajuntament, no els interessa. Aquest és el motiu pel qual hi ha alguns barcelonins que estimen Barcelona i alguns d’altres que se’ls refot mentre puguin viure tranquils: els molesten els turistes, no els agrada veure postals a l’estanc quan van a buscar tabac i si el metro va ple, s’estressen. Jo tinc el xip. M’agrada Portal de l’Àngel quan està ple de gom a gom al Nadal i quan veig gent fent fotos miro on apunten i descobreixo un edifici bonic que d’altra manera mai no hauria vist. I la Sagrada Família? Un mite. No recordo el primer cop que la vaig veure, sempre ha estat. El dia que em van dir que potser no la veuria acabada em van venir ganes de plorar, i després, una mica més gran, va venir l’admiració per la genialitat de la seva arquitectura, tan intel•ligent, tan monumental, tan bella. I sobretot pel misteri que l’envolta, sense plànols, inacabada, amb diferents artistes col•laborant-hi, igual que les antigues catedrals. Ara només em queden dues opcions: entrar a ca l’Hereu de nit, amb passamuntanyes i burlar els sistemes de seguretat per després adormir l’alcalde amb cloroform i implantar-li un xip a la nuca... o carregar la bateria de la càmera i anar al temple a fer una visita abans que ens el tirin a terra. - Fotolog

Quan naixem a alguns barcelonins se’’ns implanta un xip amb descàrregues elèctriques que van a parar al cervell, just al lloc on hi ha l’’amor per la nostra ciutat. Evidentment el xip no està subvencionat per l’ajuntament, no els interessa. Aquest és el motiu pel qual hi ha alguns barcelonins que estimen Barcelona i alguns d’’altres que se’’ls refot mentre puguin viure tranquils: els molesten els turistes, no els agrada veure postals a l’’estanc quan van a buscar tabac i si el metro va ple, s’’estressen.

Jo tinc el xip. M’’agrada Portal de l’Àngel quan està ple de gom a gom al Nadal i quan veig gent fent fotos miro on apunten i descobreixo un edifici bonic que d’’altra manera mai no hauria vist. I la Sagrada Família? Un mite. No recordo el primer cop que la vaig veure, sempre ha estat. El dia que em van dir que potser no la veuria acabada em van venir ganes de plorar, i després, una mica més gran, va venir l’admiració per la genialitat de la seva arquitectura, tan intel·•ligent, tan monumental, tan bella. I sobretot pel misteri que l’’envolta, sense plànols, inacabada, amb diferents artistes col·•laborant-hi, igual que les antigues catedrals.

Ara només em queden dues opcions: entrar a ca l’’Hereu de nit, amb passamuntanyes i burlar els sistemes de seguretat per després adormir l’’alcalde amb cloroform i implantar-li un xip a la nuca… o carregar la bateria de la càmera i anar al temple a fer una visita abans que ens el tirin a terra.

el 21 octubre 2008

Deixa un comentari

Filed under Uncategorized

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s