Més soroll

Més soroll - Que el millor de la tele són els anuncis és una cosa que sé ja fa anys. Hi ha anuncis elegants, originals, divertits, però també n’hi ha que de tan acadèmics, de tant de fer un anunci com se suposa que ha de ser un anunci acaba fent reaccionar l’espectador de la manera menys desitjable. És el cas, per exemple, d’aquell del supermercat: comença com molts, música alegre (“es mejor si lo que tiene que pasar me pasa contigo), imatges de la vida quotidiana i feliç dels actors i després, quan l’anunci està a punt de convèncer-te, el toc de gràcia final, preparat pel publicista per encaixar tots els tòpics: “El teu supermercat et fa feliç?” NO! EL MEU SUPERMERCAT NO EM FA FELIÇ (òbviament), però és que no vull que el meu supermercat em faci feliç. Només faltaria! El proper dia que em trobi algú pel carrer i em pregunti què tal estic no li diré que sóc feliç gràcies al meu supermercat... ni que no sóc feliç per culpa del meu supermercat! Jo el que espero del meu supermercat és que tingui bons preus i cap producte caducat. Només demano això. - Fotolog

Que el millor de la tele són els anuncis és una cosa que sé ja fa anys.

Hi ha anuncis elegants, originals, divertits, però també n’’hi ha que de tan acadèmics, de tant de fer un anunci com se suposa que ha de ser un anunci acaba fent reaccionar l’’espectador de la manera menys desitjable. És el cas, per exemple, d’’aquell del supermercat: comença com molts, música alegre (““es mejor si lo que tiene que pasar me pasa contigo”), imatges de la vida quotidiana i feliç dels actors i després, quan l’’anunci està a punt de convèncer-te, el toc de gràcia final, preparat pel publicista per encaixar tots els tòpics: “El teu supermercat et fa feliç?”

NO! EL MEU SUPERMERCAT NO EM FA FELIÇ (òbviament), però és que no vull que el meu supermercat em faci feliç. Només faltaria! El proper dia que em trobi algú pel carrer i em pregunti què tal estic no li diré que sóc feliç gràcies al meu supermercat… ni que no sóc feliç per culpa del meu supermercat! Jo el que espero del meu supermercat és que tingui bons preus i cap producte caducat. Només demano això.

el 15 octubre 2008

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Més soroll

 1. Stel_ada el 16/10/2008

  Un cacaolat calent amb poc color de cacaolat, de totes maneres xD

  I ja li poden dir “chocolat”, que la nostra és molt més consistent!

  Avui he agafat el tren a Passeig de Gràcia i a l’altra andana hi havia en Piñol i un dels guitarres de Lax. Goita quina gràcia! Llàstima que el vostre odiat Salva no hi fos tb!!
  Suprimir_as el 15/10/2008

  anarkistaaaaaaaaaaaaaaaaaaa revolucionariaaaa

  xDDDDDDDDDDDD

  tienes mucha razón!!! ahora si k es un flog de reflexionem-hi

  muaa
  Nurietus el 15/10/2008

  Jajaja, tens raó amb l’anunci! Jo avui he anat al súper i no considero pas que sigui meu.. bàsicament perquè vaig canviant de súper i vaig a aquell que és més barat o em vé de pas,jajajaja.
  Doncs sí, d’hotel si està de conya!
  Moskatec el 15/10/2008

  Ets una rebel.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s