Knock, knock, Neo

Knock, knock, Neo - No aneu a veure “Leer antes de quemar”. Quedeu avisats. Un dels tràilers que van passar abans, però, no em va deixar indiferent. Ja us he dit algun cop que una gran pel•lícula crea imitacions... però de vegades les semblances són insultants. Mireu el tràiler de Eagle eye (La conspiración del pánico) i digueu-me si no us recorda una mica a alguna altra pel•lícula: <A href="http://es.youtube.com/watch?v=rCG4mgJt8r0" rel="nofollow noindex external">http://es.youtube.com/watch?v=rCG4mgJt8r0</A> Exacte! És pastat a Matrix! I el més trist de tot és que realment la pel•lícula poc té a veure amb Matrix, pel que he pogut veure en un tràiler més llarg que hi ha a you tube... Però, a part d’imitar segons quines escenes, a part de calcar l’inici, a qui se li va acudir justament triar totes les imitacions per fer-ne el tràiler????? Quina campanya més dolenta! IM PRESSIONANT. -.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-. (quan dic que Matrix és una gran obra, dic que “Matrix” és una gran obra. No té seqüeles, no perdeu el temps, doncs, mirant-les) - Fotolog

No aneu a veure ““Leer antes de quemar””. Quedeu avisats.

Un dels tràilers que van passar abans, però, no em va deixar indiferent. Ja us he dit algun cop que una gran pel•·lícula crea imitacions… però de vegades les semblances són insultants.

Mireu el tràiler de Eagle eye (La conspiración del pánico) i digueu-me si no us recorda una mica a alguna altra pel•lícula:

Exacte! És pastat a Matrix! I el més trist de tot és que realment la pel·•lícula poc té a veure amb Matrix, pel que he pogut veure en un tràiler més llarg que hi ha a you tube… Però, a part d’’imitar segons quines escenes, a part de calcar l’’inici, a qui se li va acudir justament triar totes les imitacions per fer-ne el tràiler????? Quina campanya més dolenta! IM PRESSIONANT.

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

(Quan dic que Matrix és una gran obra, dic que “Matrix” és una gran obra. No té seqüeles, no perdeu el temps, doncs, mirant-les)

el 12 octubre 2008

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Knock, knock, Neo

 1. Aranel_eowyn el 14/10/2008

  JO JA HAURIA RENOVAT, MÍSTER FOTOLOG NO EM DIXA, BUAAAAAAAAA, AQUESTA NIT NO PODRÉ DORMIR! SNIF!
  Anychance el 13/10/2008

  “No aneu a veure “Leer antes de quemar”. Quedeu avisats.”
  Porto dient el mateix a tothom des de dissabte a la nit.
  Em baixaré totes les pelis que vulgui veure d’internet, a menys que sigui digne de veure amb pantalla gegant… ho juro. Quina estafa.
  Salut!
  Latruz_ruth el 12/10/2008

  wapaaaaaaaaaaaaaaa
  veo que sigue como siempre…..otra vez con Matrix!!ya sabes que tensmo pedniente vovlerla a ver..juntas…haber si me convences!
  Por cierto, en dos semans me tiens en Barcelona!Hago visita relampago!
  te vere????dime que si!!!
  un besico desde Suecia!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s