Els vicis

Els vicis - “Fes-te un fotolog” va dir l’Alba “i així t’obligaràs a escriure. Ens ho va dir en *** (no sé quin profe que va tenir a traducció) És una bona pràctica, i així sabràs què en pensa la gent sobre el que escrius” Uns mesos després l’Alba ha abandonat el seu fotolog (esperem que sigui per vacances) i jo m’he viciat. A part de pensar què penjaré avui i pensar tot el sant dia “això és un fotolog” he agafat uns vicis que com a “escriptora” (algun fotolog dedicaré a això d’autoanomenar-se escriptor, però com s’ha de dir algú que escriu? una mica pedant, oi?) que no sé si tenia però que no m’agraden gens. Vegem-los aquí: - l’ús de parèntesis (tota la vida els he evitat, ho juro, i ara em surten com allò més natural) - l’ús de punts suspensius (terrible, sempre ho he criticat a ma germana, i ara jo...) - l’ús de la segona persona per parlar d’un mateix (i escrius un fotolog i et dius: kk, ja ho he tornat a fer) - l’ús reiterat de la conjunció “i” (recurs que en un text passi, però cada dia, Maria...) - el fet de no llegir el text un cop acabat. És a dir, no el deixem madurar (com un bon vi) i després passa el que passa, que surten xurros (dels prefabricats, si és que n’hi ha) - l’ús excessiu de temes carrinclons i personals, ben lluny de la primera intenció quan es va constituir el fotolog (val que partim de l’experiència d’un mateix però arribem a exposar algun tema més ampli?) - els visques (creació fotologuera, jo abans no deia “visca!” Confesso que va ser una paraula que va substituir el “fantàstic” frankinià) - i tot allò que ara no se m’acut però que vosaltres haureu notat com a lectors incondicionals meus. Conclusió: que d’ara endavant podeu criticar constructivament, ei, si pot ser. - Fotolog

“Fes-te un fotolog”” va dir l’’Alba “”i així t’obligaràs a escriure. Ens ho va dir en *** (no sé quin profe que va tenir a traducció) És una bona pràctica, i així sabràs què en pensa la gent sobre el que escrius””

Uns mesos després l’’Alba ha abandonat el seu fotolog (esperem que sigui per vacances) i jo m’’he viciat. A part de pensar què penjaré avui i pensar tot el sant dia “”això és un fotolog”” he agafat uns vicis que com a “escriptora” (algun fotolog dedicaré a això d’autoanomenar-se escriptor, però com s’ha de dir algú que escriu? una mica pedant, oi?) que no sé si tenia però que no m’’agraden gens. Vegem-los aquí:

– L’ús de parèntesis (tota la vida els he evitat, ho juro, i ara em surten com allò més natural)
– L’’ús de punts suspensius (terrible, sempre ho he criticat a ma germana, i ara jo…)
– L’ús de la segona persona per parlar d’’un mateix (“i escrius un fotolog i et dius”: kk, ja ho he tornat a fer!)
– L’’ús reiterat de la conjunció “i” (recurs que en un text passi, però cada dia, Maria…)
– El fet de no llegir el text un cop acabat. És a dir, no el deixem madurar (com un bon vi) i després passa el que passa, que surten xurros (dels prefabricats, si és que n’’hi ha)
– L’ús excessiu de temes carrinclons i personals, ben lluny de la primera intenció quan es va constituir el fotolog (val que partim de l’’experiència d’’un mateix però arribem a exposar algun tema més ampli?)
– Els visques (creació fotologuera, jo abans no deia “visca!” Confesso que va ser una paraula que va substituir el “fantàstic” frankinià)
– I tot allò que ara no se m’’acut però que vosaltres haureu notat com a lectors incondicionals meus.

Conclusió: que d’’ara endavant podeu criticar constructivament, ei, si pot ser.

el 17 July 2008

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Els vicis

 1. Suprimir_as el 17/07/2008

  yo kiero k m hagas uno!!!!!!!!!!!!

  ok!!! la proxima actualización sera mas alegre 😛

  t has olvidado de tu mania de poner postdatas…aunk creo k ya no lo haces

  muaaaaaaaaaaaaaaaaaa
  Calanuria el 17/07/2008

  i jo encara en diria més……pq no fem pets+clap/terrasseta de platja???? (ja q els pets és a els 23:00!!!!
  Calanuria el 17/07/2008

  jajaja, molt bo això que dius….(i per cert, l’anell és guapo guapo!!!)
  Aranel_eowyn el 17/07/2008

  Ja que les fotos amb el títol d’aquest fotolog podríen ser denunciades aprofito per fardar de la meva última creació, que ja té mestressa.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s