Por qué sufrir? Dejadles ir, y disfrutad la vida!

Por qué sufrir? Dejadles ir, y disfrutad la vida! - Avui era un dia gris fins que m’he trobat un argentí pel carrer que no tenia cap més objectiu que treure’m dos durets. La gràcia ha estat la seva gràcia (que m’ha fet gràcia), brrr, quina frase més horrorosa. Tu vas empanada pel carrer i et trobes una cara somrient oferint-te un encens. Tu, barcelonina de bressol, l’agafes i segueixes caminant. El pobre noi desconcertat et persegueix i comença a parlar-te. “La gente va por el mundo haciendo fotos, como los japoneses. Yo voy por el mundo repartiendo incienso, y pidiendo a cambio la voluntad, y así aprovecho para hablar con la gente. Y luego, con todo lo que recojo (fa sonar la bossa, clinc clinc) me voy el lunes a la India” No em direu que el plantejament no és original. Era un dels meus dies comunicatius així que hem començat a xerrar i a xerrar. Jo tenia cara d’artista i ell era vegetarià, i volia que m’apuntés el seu número perquè un dia anéssim a dinar! JAJA: era fantàstic però evidentment no me l’he apuntat, que després aquests hippies acaben les festes només amb corbata... M’he endut dos palets d’encens de record, això sí, “Uno para la alegria i el rosa para el amor...cómo vas de amores?” I ha començat a ploure però per a mi havia sortit el sol, l’encens verd feia efecte sense estar encès. - Fotolog

Avui era un dia gris fins que m’’he trobat un argentí pel carrer que no tenia cap més objectiu que treure’’m dos durets.

La gràcia ha estat la seva gràcia que m’’ha fet gràcia (brrr, quina frase més horrorosa). Tu vas empanada pel carrer i et trobes una cara somrient oferint-te un encens. Tu, barcelonina de bressol, l’’agafes i segueixes caminant. El pobre noi desconcertat et persegueix i comença a parlar-te.

“”La gente va por el mundo haciendo fotos, como los japoneses. Yo voy por el mundo repartiendo incienso, y pidiendo a cambio la voluntad, y así aprovecho para hablar con la gente. Y luego, con todo lo que recojo (fa sonar la bossa, clinc clinc) me voy el lunes a la India”” No em direu que el plantejament no és original. Era un dels meus dies comunicatius així que hem començat a xerrar i a xerrar. Jo tenia cara d’’artista i ell era vegetarià, i volia que m’’apuntés el seu número perquè un dia anéssim a dinar! JAJA: era fantàstic però evidentment no me l’’he apuntat, que després aquests hippies acaben les festes només amb corbata… M’’he endut dos palets d’’encens de record, això sí, “”Uno para la alegria i el rosa para el amor…cómo vas de amores?””

I ha començat a ploure però per a mi havia sortit el sol, l’’encens verd feia efecte sense estar encès.

el 03 julio 2008

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Por qué sufrir? Dejadles ir, y disfrutad la vida!

 1. Suprimir_as el 03/07/2008

  necesito una sesion de terapia contigo..ya!!
  Stel_ada el 03/07/2008

  M’ha agradat.

  Si és que ja ho diuen que tenen làbia aquests argentins! 😉
  I gràcia.

  (la festa de la corbata podria ben ser una mena de ritual d’iniciació o de confirmació dins del hippiesme…)
  Moskatec el 03/07/2008

  En fi: que el tio s’ha sortir amb la seva i li has afluixat la mosca, no?
  Suprimir_as el 03/07/2008

  cuando digo k no estaba por la labor..kiero decir k tenía prisa..jeje k suena raro..
  Suprimir_as el 03/07/2008

  xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  ligonaaaaaaaaaaaaa!!!!!

  A mi m paró uno igual en terrassa…pero yo no estaba por la labor..l di dos euros..india está muy lejos…

  vegetarianoo viste??

  xDDD

  tendrias k haberle dado una oportunidad…:D

  sisi m gusta facto..aunk tmb m empachan al cabo del rato.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s