Només un 10

Només un 10 - Alguns us preguntareu de què va aquest fotolog d’avui. Els que no us pregunteu res, perquè ja ho sabeu, si us plau, continueu llegint. El que us he de dir us interessa sobiranament. <BR> <BR>Resulta que jo no he sabut mai memoritzar, i que l’única memòria meva que treballa bé és la memòria visual. És per això que des de sempre m’he dedicat a fer esquemes, i després esquemes dels meus esquemes, i finalment passo a net aquests últims esquemes (això si no hi ha temps per fer-ne un de més). Una altra tècnica, que va la mar de bé per estudiar autors, és la de dibuixar-los. Qui pot distingir autors d’una mateixa època, o tant és, de diferents èpoques, només pel que ens han ensenyat que hem d’estudiar? Avui en dia seria fàcil estudiar les característiques de tal autor acompanyades d’una “foteta” (:)) al costadet. Ah, però, i si resulta que l’autor és de l’Edat Mitjana? Doncs, us ho recomano, feu com jo: us distraureu una mica de tanta concentració i després a l’hora d’estudiar us en riureu de vosaltres mateixos. <BR> <BR>Però aquest fotolog no és per exhibir les meves dots artístiques, de fet vaig trobar per casualitat aquests apunts escanejats, i això em va fer pensar. Vaig passar quatre anys a l’Autònoma, envoltada d’aspirants a filòlegs que em demanaven els apunts, els esquemes, els dibuixos... I és clar, una no s’hi podia negar! Però quin era el resultat? JO havia agafat els apunts, JO havia fet els esquemes i JO havia creat els dibuixos... però a l’hora de les notes, qui treia excel•lents i matrícules? Qui treia un puntet o dos més a l’examen?? No pas jo. <BR> <BR>Estimats ex-companys, estareu tots d’acord que em mereixo alguna cosa. És de justícia recuperar aquelles hores invertides fent la feina pels altres. No m’ho podeu negar: vull el 10% de les vostres nòmines, indefinidament. <BR> - Fotolog

Alguns us preguntareu de què va aquest fotolog d’’avui. Els que no us pregunteu res, perquè ja ho sabeu, si us plau, continueu llegint. El que us he de dir us interessa sobiranament.

Resulta que jo no he sabut mai memoritzar, i que l’’única memòria meva que treballa bé és la memòria visual. És per això que des de sempre m’’he dedicat a fer esquemes, i després esquemes dels meus esquemes, i finalment passo a net aquests últims esquemes (això si no hi ha temps per fer-ne un de més). Una altra tècnica, que va la mar de bé per estudiar autors, és la de dibuixar-los. Qui pot distingir autors d’’una mateixa època, o tant és, de diferents èpoques, només pel que ens han ensenyat que hem d’’estudiar? Avui en dia seria fàcil estudiar les característiques de tal autor acompanyades d’una “foteta” (:)) al costadet. Ah, però, i si resulta que l’’autor és de l’’Edat Mitjana? Doncs, us ho recomano, feu com jo: us distraureu una mica de tanta concentració i després a l’’hora d’estudiar us en riureu de vosaltres mateixos.

Però aquest fotolog no és per exhibir les meves dots artístiques, de fet vaig trobar per casualitat aquests apunts escanejats, i això em va fer pensar. Vaig passar quatre anys a l’’Autònoma, envoltada d’’aspirants a filòlegs que em demanaven els apunts, els esquemes, els dibuixos… I és clar, una no s’’hi podia negar! Però quin era el resultat? JO havia agafat els apunts, JO havia fet els esquemes i JO havia creat els dibuixos… però a l’’hora de les notes, qui treia excel•·lents i matrícules? Qui treia un puntet o dos més a l’’examen?? No pas jo.

Estimats ex-companys, estareu tots d’’acord que em mereixo alguna cosa. És de justícia recuperar aquelles hores invertides fent la feina pels altres. No m’’ho podeu negar: vull el 10% de les vostres nòmines, indefinidament.

el 05 abril 2008

1 comentari

Filed under Uncategorized

One response to “Només un 10

 1. Suprimir_as el 06/04/2008

  holaaaaaaaaaaaaaa
  Aranel_alba el 06/04/2008

  hola marieta posalpeuaquí!

  Ara podries fer classes per transmetre els teus coneixements sobre com fer esquemes, si no existeix el departament d’esquemes al consorci el podries inventar tu!!

  apali fins la propera ballaruca!
  Stel_ada el 06/04/2008

  hahaha recordo aquests apunts…!

  Visca la Maria i els seus esquemes! ens anaven la mar de bé! 😉

  L’Alba té raó, nosaltres ens en vam beneficiar, però tu vas ser més pràctica que ningú!

  Com ha anat la farra warra del cap de setmana? Nosaltres pel casament molt bé, després d’un llarg dinar tots els joves ens vam quedar a fer unes ballaruques amb dj inclòs xD Va ser molt bo, quan tingui fotos us faig una crònica fotologuera.
  Nurietus el 05/04/2008

  Marieta, jo em vaig fotocopiar alguns apunts teus però com que mai he tret més nota que tu no t’he de donar res,jajaja. Només em faltaria donar-te el 10% de la meva nòmina!Que el cotxe ja m’arruina prou cada 4 de mes,jajajaja.
  Aranel_eowyn el 05/04/2008

  =)
  Albukia el 05/04/2008

  Mmmmm… D’acord, tens raó. No saps com vaig arribar a enyorar els teus esquemes quan era a Nottingham. I quan vaig tornar, també. La literatura medieval i moderna era molt més interessant vista des dels teus esquemes.

  Ara, això que dius del 10% com a recompensa per l’esforç no ho acabo d’entendre… ET SEMBLA POC HAVER ESTAT LA PRIMERA (sí, sí, la primera) D’ACABAR LA CARRERA? Sense els esquemes, ara no series consorciera, amb tot el que això implica! Repeteixo, et sembla poca la recompensa?

  Apa, i gràcies per tot! (esquemes i allotjament)

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s